SUP daske za više osoba

Veslanje na dasci sa porodicom ili grupom prijatelja je društvena i zabavna aktivnost, koja je ujedno i odličan vid vežbanja! Mi smo razvili širok spektar daska za veslanje za više osoba kako bismo zadovoljili sve potrebe. Bilo da je reč o porodicama koje žele da istražuju okolinu zajedno, većim grupama željnim zabave ili timovima koji žele da testiraju svoje veštine u takmičarskoj atmosferi! Naš raspon dasaka ide od Voyager Tandem daske za dve osobe do ogromne Ride XL daske na koju može da stane do 8 osoba. Dugačka 518 cm i 152 cm široka, ovo je najveća daska na naduvavanje u svim vodama!

Daske za stajanje i veslanje za grupe i porodice

U našoj ponudi imamo daske za veslanje za više osoba za različite prilike. Pratite ovaj jednostavan vodič kako biste odabrali pravu dasku za svoju porodicu ili grupu:

Voyager Tandem daska

Idealna za dva veslača, a možete da povedete i dete ili psa na njoj, ukoliko uklonite centralne tačke tereta. Na dasci ima dovoljno mesta za stvari, što vam omogućava da se otisnete u neverovatnu zajedničku SUP avanturu.

Ride XL daska

Najveća Red Paddle Co daska u ponudi, Ride XL daska je dizajnirana za osmoro ljudi. Krstarite zalivom sa prijateljima ili se odvažite na učestvovanje u takmičenju. Zašto da ne?

Dragon

Revolucionarna Dragon daska je podigla trkanje na SUP daskama na novi nivo. Dizajnirana je za četvoro ljudi i lako klizi kroz vodu. Ova SUP daska na naduvavanje za trkanje je dizajnirana za iskusne veslače koji su spremi na borbu u vodi!