Najbrže SUP daske na naduvavanje za trkanje

Dizajneri dasaka za trkanje samo jednu stvar vole više od trkanja, a to je pobeđivanje! Zato smo uložili sve svoje znanje, iskustvo i stručnost kako bismo stvorili najbrže daske za veslanje na naduvavanje na svetu. Unapređene jedinstvenim Red Paddle Co inovacijama, naše dasake za trkanje će ti omogućiti da uvek budeš korak ispred konkurencije.

Šta naše daske čini najbržim SUP daskama na naduvavanje?

Red Paddle Co je bila jedna od prvih kompanija za proizvodnju SUP dasaka na naduvavanje na tržištu. Tokom godina, stekli smo bogato znanje o postizanju najboljih rezultata. Od 320 cm Max Race daske do 426 cm Elite daske, sve naše daske imaju pobednički pedigre. Kroz neprestano istraživanje i razvoj, mi stalno pomeramo granice takmičarskih rezultata i razvijamo brojne inovacije koje su jedinstvena karakteristika Red Paddle Co kompanije:

 FFC technology logo

Kontrolisano savijanje unapred (Forward Flex Control)

FFC je naš patentirani izum koji služi da učvrsti dasku u prednjem delu uz pomoć kompresionog podupirača.

Sistem ojačanja (Rocker Stiffening System)

RSS sistem ojačanja sprečava savijanje sa dve letvice koje se ubace u bočne džepove. Na elitnim daskama ovaj sistem se kombinuje sa kontrolisanim savijanjem unapred, kako bi se obezbedila vožnja bez savijanja.

Pravljenje daske MSL fuzijom

Prilikom trkanja potrebna ti je daska koja je čvrsta i koja ne propušta vazduh. MSL konstrukcija daje ti samopouzdanje da se otisneš ispred drugih i budeš prvi. Ovaj proces smanjuje upotrebu lepka pri izradi daske, što znači da je daska lakša 2 kg.

Tec Air

Od kada smo dodali proces MSL fuzije našem Tec Air proizvodnom procesu, naše daske su čvršće, duže traju i ostvaruju bolje rezultate. Ovaj proizvodni proces od 72 sata podrazumeva i rigoroznu kontrolu kvaliteta.