SUP daske za krstarenje

Istraživanje je suština vožnje na SUP dasci, a naše Sport i Voyager SUP daske na naduvavanje su dizajnirane upravo za to. Ove daske su za tebe ako ideš na višednevni put ili prosto želiš da unaprediš svoje rezultate. Neprevaziđena čvrstoća i stabilnost čini ih idealnim za prenošenje opreme za kampovanje, a zbog profilisanih noseva savršene su za krstarenje pri velikim brzinama. Na njima možeš da veslaš dalje i duže. Lako se mogu naduvati i izduvati pa su jednostavne za prenošenje. Možeš poneti svoju Red Paddle Co SUP dasku na naduvavanje svuda, zahvaljujući našim rančevima za sve terene.

Avanture na daskama za stajanje i veslanje

Sport i Voyager linije dasaka pružaju poboljšane performanse veslanja za iskusnije veslače.

Daske iz linije Sport napravili smo u tri veličine kako bismo zadovoljili sve naše rajdere, bez obzira na građu. One su prirodan sledeći korak nakon Ride linije dasaka. Zahvaljujući elegantnim oblicima i oštrim nosevima ove daske mogu da razviju veće brzine i lakše klize kroz vodu.

Daske iz linije Voyager dizajnirane su za nezaboravne avanture i savršene su za višednevne izlete. Ponesi opremu i otisni se u divljinu. Ove godine predstavili smo Voyager Tandem tako da možeš da podeliš to iskustvo sa partnerom.

Naše daske su bile sastavni deo nezaboravnih SUP adventura od Kariba do Novog Zelanda. Mi volimo da čujemo kako ste se proveli na ekspedicijama. Pa šta čekate? Odaberite svoju dasku i istražite svoj svet.