SUP daske za jogu

Popularnost bavljenja jogom na SUP dasci nastavlja da raste, a naša SUP daska za jogu, 325 cm Activ daska, ima sve što ti je potrebno da se oslobodiš stresa i da uživaš u miru i spokoju koji pruža bavljenje jogom na SUP dasci. Ova daska kreirana je upravo za bavljenje jogom, deblja je od naših daska iz Ride linije, šira je i ima stabilnu površinu na kojoj se nalazi EVA podloga za jogu. Pored toga, ručke za nošenje daske nalaze se sa strane kako bi imala što više prostora za vežbanje. Nakon što završiš sa vežbanjem, imaš dasku za stajanje i veslanje koja lagano klizi preko vode.

Prednosti bavljenja SUP jogom

Bavljenje jogom na dasci za veslanje predstavlja odličan način da poboljšaš fleksibilnost, snagu trbušnih mišića i stabilnost. To je i prilika da se opustiš u umirujućem okruženju i da se stopiš sa svojom okolinom, oslobađajući se od pritisaka života u modernom svetu.

Za više informacija o mnogobrojnim zdravstvenim blagodetima bavljenja jogom, kao i za video instrukcije o nekim osnovnim joga položajima, pogledaj naš blog „Stretch your body and mind with SUP yoga

Kratki čas joge na SUP dasci

Postani jogi na SUP dasci uz ovu seriju najpopularnijih joga položaja. Isprobaj ih na svojoj SUP dasci za jogu.

Položaj mačke

SUP yoga cat variations
Položaj mačke je super početak časa joge na SUP dasci zato što ti pomaže da pronađeš tačku balansa u svom telu i na dasci.

Položaj psa koji gleda na dole

SUP yoga down dog illustration
Odličan položaj posle kojeg ćeš se slobodno kretati. U njemu izdužuješ kičmu, dok se povezuješ sa svojim dahom i sa vodom.

Položaj stolice

SUP yoga chair pose illustration

Ovaj položaj jača tvoje noge i pruža osećaj povezanosti sa tlom – što ume da bude izazovno kada se nalaziš na dasci u vodi.

Položaj ratnika 2

SUP yoga warrior 2 illustration
Ratnik 2 je najteži položaj koji možeš da zauzmeš na vodi – ali podstiče te da budeš jaka, mirna i staložena.

Stoj na glavi

SUP yoga headstand illustration
Ujedno jedan od naših omiljenih, ali i najtežih položaja. Dok si u njemu, videćeš vodu i nebo naopčke dok slobodno plutaš sa nogama iznad glave.

Šavasana

SUP yoga shavasana illustration
Ovo je verovatno najudobniji položaj, a ujedno i jedan od ključnih joga položaja. Nema boljeg osećaja od plutanja na dasci dok ti se ruke i noge slobodno njišu u vodi.