Vrati se na izbor dasaka

daska Ride MSL od 295 cm

Za koga je? Savršena je za lakše rajdere koji žele prilagodljivu dasku za sve uslove, kao i za teže rajdere za surfovanje.

Najmanja iz serije Ride je daska od 295 cm , dizajnirana za višenamensku upotrebu za lakše rajdere.

Najviše ćeš dobiti ako imaš manje od 70 kg, ali to ne znači da ne podnosi i teže rajdere. Ustvari, za teže rajdere ovaj oblik daske odličan je za surfovanje. Ključ raznovrsnosti ove daske su njene dimenzije. Dugačka je 78 cm, 10 cm debela, što je čini stabilnom ali i lakom za upravljanje.

Ova daska je odlična za početnike, ali zbog ugrađenog RSS sistema ojačanja, pruža fantastično iskustvo i iskusnijim rajderima. Takođe, daska Ride od 295 cm poseduje sistem za veziivanje tereta od šest tačaka koji prenosi torbe i odeću na dužim putovanjima. Kao i daska na naduvavanje takođe lako staje u ranac za sve terene što je čini lakom za transport i odlaganje.

Naša reljefna podloga za stajanje pruža udobnost i prijanjanje, a dijamantski oblik zadnjeg dela sa uzdignutim kick pad delom pruža još bolje prijanjanje i stabilnost koji ti dozvoljavaju da bolje skrećeš. Daska Sport od 381 cm dolazi uz Red Paddle Co titanijumsku pumpu, najbolju pumpu u industriji, koja naduvava dasku duplo brže i uz pola truda u poređenju sa drugim pumpama za SUP daske.

 

Dužina 295 cm
Širina 78 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 193 l
Težina rajdera do 95 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja. a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikada do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske blo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Ride od 295cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts  proizvodima,  što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj   mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog  iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 325 cm se dobija i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Dužina 295 cm
Širina 78 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 193 l
Težina rajdera do 95 kg