Vrati se na izbor dasaka

Daska Wild MSL od 290cm

Za koga je? Za kraljeve i kraljice raftinga, spremne da pokore svaku reku.

Malo šta pokreće lučenje adrenalina kao spuštanje na dasci za veslanje niz besnu, penušavu reku.

Na osnovu saveta dobijenih od iskusnih veslača po brzim rekama, dasci smo dali oblik koji pruža odlične performanse i neverovatnu dugotrajnost. Ova daske je gipka, savršena za vožnju po rekama. Visoke ivice dozvoljavaju joj da se prilagođava toku reke, a zahvaljujući uzdignutom nosu može da prelazi preko kamenja.

Mnogobrojne ručke na dasci daju sigurnost i kontrolu, dok sistem od četiri iFin peraja znači da nećeš imati dvostruku džombu, karakterističnu za sistem od tri peraja, dok prelaziš preko kamenja.

Peraja su kratka da se ne bi zaglavljivala u plićaku, a budući da je svaka reka posebna, napravili smo ih tako da se mogu podešavati kako bi odgovarala tvom stilu vožnje i uslovima u kojima se nađeš. Daska je opremljena i US kutijom tako da možeš da ubaciš veće peraje za bolji treking dok veslaš po mirnim delovima reke.

Sistem za vezivanje tereta od šest tačaka ima i dodatnu podlogu koja sprečava trenje kako bi tvoja oprema ostala u mestu. A reljefna podloga u obliku dijamanta obezbeđuje maksimalno prijanjanje celom dužinom.

Red Paddle Co 290 cm
Dužina 290 cm
Širina 86 cm
Debljina 15cm
Zapremina 300 l
Težina rajdera do 120 kg

MSL i još po nešto

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone! Da bi daska Wild od 290 cm bila dugotrajnija dodali smo jedan još jedan sloj premaza na MSL materijal, tako da možeš da se suočiš sa svim brzacima znajući da će tvoja daska biti u stanju da podnese sve što reka baci na nju.

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Windsurf od 322 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 325 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 290 cm
Dužina 290 cm
Širina 86 cm
Debljina 15cm
Zapremina 300 l
Težina rajdera do 120 kg