Vrati se na izbor dasaka

Daska Snapper MSL od 285 cm

Za koga je? Za male rajdere težine do 60 kg koji žele svoju SUP dasku.

Veslanje na SUP dasci je za svakoga, ne samo za odrasle. Zato smo napravili dasku Snapper od 285 cm, SUP dasku na naduvavanje za decu tešku do 60 kg.

Daska Snapper je savršen način da deca samostalno počnu da veslaju na daskama na naduvavanje. Kraća i uža od dasaka iz porodice Ride, ova izuzetno dugotrajna daska je napravljena u skaldu sa istim rigoroznim standardima kao i ostatak naše ponude. Ipak, deci je lakše da upravljaju ovom daskom, bilo na reci ili moru, zato što ima manje dimenzije. Drugim rečima, ova daska nudi autentično iskustvo koje nudi Red Paddle Co, samo što je ono spakovano u manje pakovanje za sledeću generaciju veslača i predstavja idealan ulazak u svet SUP veslanja.

Ova daska sa mnoštvom inovacija kao što su neuništiva peraja, sistem vezivanja tereta od šest tačaka i Red reljefna platforma sa repom sečenim u obliku dijamanta koja pruža dodatno prijanjanje omogućiće tvom malom rajderu da maksimalno uživa u vremenu provedenom na vodi.

Red Paddle Co 9‘10
Dužina 285 cm
Širina 68 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 170 l
Težina rajdera DO 60 KG

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja. a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Windsurf od 322 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 325 cm dobija se i sledeće:

Ezee pumpa
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co daska od 285 cm
Dužina 285 cm
Širina 68 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 170 l
Težina rajdera DO 60 KG