Vrati se na izbor dasaka

Daska Whip MSL od 269cm

Za koga je? Za surfere koji žele da surfuju po celom svetu.

Nije lako putovati po svetu sa čvrstom SUP daskom za surfovanje. Glomazne su, teško se unose u avion, aviokompanije naplaćuju dodatno za njihov prevoz, a uvek postoji rizik da će se oštetiti u transportu.

Rešenje ovih problema je Whip od 269 cm, SUP daska na naduvavanje za surfovanje, koju možeš da ubaciš u torbu i poneseš sa sobom kao i svaki drugi ranac. Ekstremno je izdržiljva i testirana je do krajnjih granica (zapravo, čak i nakon što smo traktorom prešli preko jedne od naših dasaka ona je radila kako treba), što je čini savršenom SUP daskom za surfovanje kada su putovanja u pitanju. Ova daska je super-čvrsta uz maksimalnu lakoću upravljanja zato to ima uzak rep, peraje koje se skida i podešava (koje je proizveo vodeći proizvođač peraja za daske za surfovanje, kompanija FCS) i patentirani sistem RSS ojačanja Red Paddle Co.

Zbog oblog nosa možeš da koristiš ovu dasku i za rafting, a jahanje talasa na vrhu daske postaje uživanje za rajdere svih nivoa. Naša reljefna podloga za stajanje pruža udobnost i prijanjanje, a dijamantski oblik zadnjeg dela sa uzdignutim kick pad delom pruža još bolje prijanjanje i stabilnost koji ti dozvoljavaju da bolje skrećeš.

Red Paddle Co 300 cm
Dužina 269 cm
Širina 74 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 150 l
Težina rajdera do 90 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja. a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su toliko dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

 

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Elite 427 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku 269 cm dobija se i sledeće:

HP pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 300 cm
Dužina 269 cm
Širina 74 cm
Debljina 10 cm
Zapremina 150 l
Težina rajdera do 90 kg