Vrati se na izbor dasaka

Daska Dragon MSL od 670 cm

Za koga je? Za trkače koji postižu najbolje rezultate u timu.

Da li si spreman da okupiš ekipu i formiraš tim koji pobeđuje na takmičenjima?

Da li želiš da spojiš adrenalin SUP trkanja sa osećajem drugarstva i timskog duha? Daska Dragon može da dostigne neverovatne brzine. Daska Dragon od 670 cm poseduje iste osobine kao većina dasaka iz trkačke porodice, uključujući i oštar nos, usko telo i visoke stranice tako da se uzdiže iznad vode i seče talase.

Ima osam ručki sa strane za jednostavno prenošenje i četiri ventila za brzo pumpanje. Prekrivena je izuzetno velikom prijanjajućom površinom sa dizajnom zmaja koji upozorava druge takmičare da se čuvaju ako ne žele da ih oduvate! Daska ima trkačko peraje od staklenih vlakana koje je osmišljeno da minimalizuje zanošenje i da spreči da se otpad hvata na dasku dok veslate. Ne dozvoli da te njena veličina zavara: ovo je brza daska koju pokreće snaga osam ruku koje veslaju kroz vodu. Ovo je jedna od najbržih SUP dasaka na svetu!

I ove godine pozivamo veslače na daskama iz svih krajeva sveta da dođu i takmiče se na Dragon svetskom prvenstvu u kome će se timovi od četiri člana takmičiti širom sveta. Saznaj kako da učestvuješ i ti, poseti dragonworldseries.com.

Red Paddle Co 670 cm
Dužina 670 cm
Širina 86 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 984 l
Broj rajdera do 4

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

PRIKAČI DODATKE

Daska Elite 427 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku 269 cm dobija se i sledeće:

Ezee pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ride Dragon torba
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 670 cm
Dužina 670 cm
Širina 86 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 984 l
Broj rajdera do 4