Vrati se na izbor dasaka

518 cm XL Ride MSL

Za koga je? Za sve vrste grupa. Povedite i psa!

Naša najveća daska je prava daska za megalomane. Svi mogu da stanu na ovu ogromnu SUP dasku na naduvavanje.

Sistem MSL fuzije ovde zaista dolazi do izražaja zato što ova ogromna daska za više osoba ostaje lagana i jednostavna za prenošenje u torbi posebno dizajniranoj za nju. Sa svojih 518 cm dužine i 152 cm širine, daska Ride XL predviđena je da nosi ne jednog, nego čitavu grupu rajdera (pa čak i ljubimce ako tako želiš). Čak osmoro ljudi može da stane na ovu veliku dasku, a znaš da je veslanje u grupi zabavna društvena aktivnost koja je ujedno i odličan vid vežbanja.

Zapravo, daska Ride XL je produžena verzija njoj srodnih dasaka iz linije Ride. I ona ima široku površinu i rep, što je čini prostranom i stabilnom, čak i kada je pod punim opterećenjem. Ima nekoliko ventila za naduvavanje, tako da vas više može da je naduvava u isto vreme, a ima i više ručki pa je možete i prenositi zajedno. Možete poneti čitavu gomilu opreme, koju možete smestiti na centralni deo površine daske ili vezati napred za sistem vezivanja tereta. Opremljena je našim neuništivim iFin sistemom, pa ne moraš da se brineš da ćeš oštetiti dasku dok je vučeš po plaži nakon što si jahao najbolje talase u životu!

Red Paddle Co 17'0
Dužina 518 cm
Širina 152 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 1298 l
Broj rajdera Do 8

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

PRIKAČI DODATKE

Daska Windsurf od 322 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku 269 cm dobija se i sledeće:

Ezee pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ride XL torba
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 17'0
Dužina 518 cm
Širina 152 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 1298 l
Broj rajdera Do 8