Vrati se na izbor dasaka

Daska Voyager Tandem MSL od 457 cm

Za koga je? Za istraživače koji žele da podele to iskustvo sa partnerom.

Nova daska za 2018. godinu, Voyager Tandem omogućuje ti da istražiš najudaljenije lokacije sa partnerom.  Krojena da odgovara potrebama dva istraživača (plus treći mali kompanjon, ako uklonite teret sa centralnih tačaka) koji žele da ponesu opremu sa sobom u avanturu. Debljine 20 cm, ova daska ima ogromnu zapreminu tako da zaista možete da ponesete sve potrepštine sa sobom, uključujući i sudoperu.

Ova SUP daska od 457 cm ima sedam ručki mekih na dodir i dva prostora za teret sa tačkama za vezivanje tako da će sve ostati na svom mestu. Pravljena po Voyager formuli, ima svu tehnologiju zbog koje ćete plutati u pravom smeru, čak i pod velikom težinom.

Dijamantski oblik prijanjajuće površine je finiširan sa našim reljefnim Red logoom da bi ti obezbedio dodatno prijanjanje dok veslaš, a istovremeno štiti dasku od habanja.

Uz nju dobijate dve pumpe tako da oboje možete da se zagrejete pre nego što uđete u vodu i započnete istraživanje.

Dužina 457 cm
Širina 86 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 723 l
Broj rajdera do 3

LAKA ALI JAKA

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja. Napredni industrijski proces čini dasku čak 2 kg lakšom dok istovremeno omogućava da ona bude čvršća pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su toliko dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak tvoje energije. Daska tandem dolazi uz klasičnu HP pumpa tako da može da se naduva do željenog nivoa pritiska.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Voyager Tandem od 322 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts  proizvodima , što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj  mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog  iskustva veslanja na dasci. Uz dasku 269 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
HP pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Dužina 457 cm
Širina 86 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 723 l
Broj rajdera do 3