Vrati se na izbor dasaka

Daska Elite MSL 427 x 68 cm

Za koga je? Za takmičarski nastrojene tipove koji žele da uđu u kategoriju 427 cm.

Kategorija dasaka od 427 cm je namenjena nešto krupnijim rajderima, kao i onima koji žele da se takmiče u veslanju u dalj. SUP daske Elite dolaze u dve veličine. Ova daska, širine 69 cm, je ona veća. Ova daska ima širi rep, zbog čega je stabilnija i lakša za upravljanje u poređenju sa Elite daskom dimenzija 427 x 64 cm, te je prosto odlična za sve vrste trka na SUP daskama.

Daska Elite 427 x 69 cm ima sve najnovije Red Paddle Co inovacije, poput RSS sistema ojačanja. RSS sistem ojačanja onemogućava savijanje daske zahvaljujući dvema letvicama koje se ubacuju u bočne džepove. Pored RSS sistema ojačanja daska ima i sistem kontrole prednjeg savijanja (FCC) koji dodaje čvrstoću prednjem delu daske tako što koristi pritisnuti štap od ugljenika da bi se sprečilo savijanje daske unapred prilikom trke. FCC usmerava energiju ka zadnjem delu daske, što povećava ukupnu brzinu. Zbog ova dva sistema naše SUP daske na naduvavanje su najčvršće i najbrže.

Daska ima i pregršt drugih karakteristika: dva peraja na nosu koja olakšavaju treking i guraju vodu sa površine daske; cetralno peraje od staklenih vlakana koje dobijaš uz dasku pruža pravu količinu prijanjanja a ne usporava te, dok oštre ivice peraja sprečavaju zadržavanje bilo kakvih otpadaka na njemu; nekoliko ručki koje omogućavaju brz ulazak i izlazak iz vode, a koje su kreirane tako da ne smetaju prilikom trkanja; reljefna podloga na površini daske u obliku dijamanta pruža ti makimalno prijanjanje u svim fazama trke.

Kada završiš sa trkanjem, lako možeš da smotaš dasku i ubaciš je u naš sjajni ranac, te je bezbedno poneseš sa sobom, gde god da si pošao, znajući da se daska neće oštetiti u rancu.

Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 69 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 360 l
Težina rajdera do 120 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršeni partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Elite 427 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Elite od0 427 cm dobija se u sledeće:

Titanijumska pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
FCC šipka
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 69 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 360 l
Težina rajdera do 120 kg