Vrati se na izbor dasaka

Daska Elite MSL 427 x 63 cm

Za koga je? Za trkače koji žele najbolju dasku na naduvavanje od 426 cm za trkanje.

Ako si trkač u kategoriji 426 cm, onda je ovo daska na naduvavanje za trkanje koju treba da uzmeš. Red Paddle Co Elite daska dimenzija 426 x 63 cm napravljena je da bude brza.

Dužine 427 cm, a širine samo 63 cm, ova daska ima oblik koji joj dozvoljava da seče vodu kao od šale. Karakteristike kao što su debljina od 15 cm i dva peraja na nosu smanjuju treking i održavaju pravolinijsko kretanje daske. Ta kombinacija je ključna za postizanje velike brzine i lakoću upravljanja u trkačkim uslovima. Ovo je odlična daska za surfovanje niz vetar zato što lako hvata male talase i divno klizi na njima. Sve ove osobine krase dasku koju možeš da izduvaš, spakuješ i poneseš kući u rancu!

Naš patentirani RSS sistem ojačanja učvršćuje dasku tako da nema savijanja, a u dasku je ugrađen i US sistem kutije za peraje što ti dozvoljava da podesiš peraje tako da odgovara tvom stilu. Možeš da se fokusiraš na spuštanje težišta zato što daska ima peraje od staklenih vlakana što sprečava zadržavanje bilo kakvih otpadaka na njemu.

Izuzetna čvrstoća za pobedu u ekstremnim uslovima. FCC sistem je patent iz Red Paddle Co. On učvršćuje prednji deo daske i sprečava savijanje koje nastaje prilikom hvatanja zaleta u trci ili prilikom veslanja u talase. FCC sistem takođe povećava brzinu daske da bi mogao da budeš za korak ispred konkurencije tako što usmeravaš svoju energiju na zadnji deo daske. Ovaj sistem napravljen je od kompresionog podupirača od ugljenika koji zajedno sa RSS sistemom omogućava čvrstinu daske.

Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 63cm
Debljina 15 cm
Zapremina 340 l
Težina rajdera do 110 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak tvoje energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Elite 427 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Elite od0 427 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
FCC šipka
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 63cm
Debljina 15 cm
Zapremina 340 l
Težina rajdera do 110 kg