Vrati se na izbor dasaka

daska Ride MSL od 427 cm

Za koga je? Za porodice ili grupe prijatelja koji žele zajedno da se otisnu u avanturu.

Ova fantastična SUP daska na naduvavanje dizajnirana je za zajedničke pohode na vodu. Dugačka 427 cm, a široka 119 cm, ova fantastična daska može da se suportstavi najtežim izazovima i uslovima zato što je široka površina i rep čine ekstremno stabilnom. Razume se da je i ova daska napravljena u skladu sa visokim stadardima Red Paddle Co proizvoda, tako da bilo da ste porodica sa smislom za avanturu ili mala grupa prijatelja u potrazi za zabavom, ovo je prava daska za vas.

Daska ima mnogobrojne karkateristike kao i druge Red Paddle Co daske: ima 6 ručki za nošenje pozicionirane sa strane za lako prinošenje vodi; zbog tri ventila i pumpi, naduvavanje traje jako kratko uprkost njenoj velikoj zapremini jer možete zajedno da je naduvavate; ima i sistem za vezivanje tereta tako da možete da uzmete kanap za bandži i vežete korpu za piknik ili mini-frižider i otisnete se u pravu avanturu; najzad, peraja koja dobijate uz dasku su neuništiva pa neće morati da brinete da li će ih deca uništiti dok skaču po dasci ili je vuku po plaži.

Sistem MSL fuzije ovde zaista dolazi do izražaja zato što ova ogromna daska za više osoba ostaje lagana i jednostavna za prenošenje u torbi posebno dizajniranoj za nju. Torba je napravljena prema istim standardima kao i originalni Red ranac za sve terene.

Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 119 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 816 l
Broj rajdera do 4

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

PRIKAČI DODATKE

Daska Ride L od 427 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride L od 427 cm dobija se i sledeće:

Ezee pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Torba za Ride L dasku
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 427 cm
Dužina 427 cm
Širina 119 cm
Debljina 20 cm
Zapremina 816 l
Broj rajdera do 4