Vrati se na izbor dasaka

Daska Voyager+ MSL od 401 cm

Za koga je? Za avanturu života – ponesi svu svoju opremu na sledeću ekspediciju.

Pozivaju se sve životne avanture... Voyager 401 cm isplovljava iz luke! Ova SUP daska na naduvavanje stvorena je za neverovatne avanture i zato je omiljena daska mnogih ekstremnih zaljubljenika u istraživanje.

Ima visoke stranice, veliku zapreminu i malu širinu što je čini brzom daskom za krstarenje za vešte veslače. Na prednjem delu ima sistem za vezivanje tereta od 6 tačaka, a na zadnjem isti sistem od 4 tačke, tako da možeš da poneseš svu opremu sa sobom (pogledaj našu nepromočivu torbu). Ima i izuzetno prijanjajuću podlogu na zadnjem delu da bi sva tvoja oprema ostala na mestu.

Baš kao i daska Voyager 381 cm, ova daska ima RSS sistem ojačanja koji povećava njenu čvstoću i lakoću klizanja dok je opterećena opremom. Ima i peraje koje se može skinuti, a koje proizvodi svetski lider u proizvodnji peraja za daske za surfovanje, kompanija FCS. Peraje se lako rukom ubaci u kutiju za peraje i fiksira se pomoću vijka. Prenošenje daske je lako i udobno zbog toga što ima čak 5 vezenih ručki, koje su tako mekane na dodir. Naša reljefna podloga za stajanje sečena u obliku dijamanta pruža neprevaziđeno prijanjanje, tako da se možeš skoncentrisati na veslanje.

Daska Voyager+ od 401 cm ima i prednje peraje na donjoj strani daske koje olakšava treking prilikom bočnih vetrova, dok dva zadnja peraja poništavaju zanošenje repa kada je daska opterećena opremom. Naravno, uz dasku dobijaš i ranac za sve terene koji se lako prenosi i našu titanijumsku pumpu, vodeću u industriji.

Red Paddle Co 401 cm
Dužina 401 cm
Širina 76 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 350 l
Težina rajdera do 150 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Sport od 381 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz daska Sport od 381 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 401 cm
Dužina 401 cm
Širina 76 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 350 l
Težina rajdera do 150 kg