Vrati se na izbor dasaka

Daska Elite MSL 381 x 71 cm

Za koga je? Za takmičare koji se trkaju u kategoriji 381 cm.

Ove SUP daske su dugačke i uske, što zanči da se kreću kroz vodu brzinom munje, a opet mogu lako da se kontrolišu i jašu. S obzirom na to da se mogu izduvati, lako ih je spakovati i poneti na trke širom sveta.

Iako su veoma praktične, ove daske ne prave kompromise kada su rezultati u pitanju. Daske iz linije Elite imaju jedinstvene inovacije karakteristične za daske Red Paddle Co. Naš patentirani RSS sistem ojačanja onemogućava savijanje daske zahvaljujući dvema letvicama koje se ubacuju u bočne džepove, dok FCC sistem učvršćuje prednji deo tako što koristi kompresioni podupirač od ugljenika. Na taj način se uklanja savijanje daske u prednjem delu koje nastaje prilikom trkanja i usmerava ga ka zadnjem delu daske povećavajući ukupnu brzinu. Zbog ova dva sistema naše SUP daske na naduvavanje su najčvršće i najbrže daske trenutno dostupne na tržištu.

Ova daska ima i dva peraja na nosu što olakšava treking i uklanjanje vode sa površine daske. Cetralno peraje od staklenih vlakana koje dobijaš uz dasku pruža pravu meru prijanjanja bez da te usporava, dok oštre ivice peraja sprečavaju zadržavanje bilo kakvih otpadaka na njemu. Nekoliko ručki dodali smo da bismo ti omogućili brz ulazak i izlazak iz vode, a kreirane su tako da ne smetaju prilikom trkanja. Reljefna podloga na površini daske u obliku dijamanta pruža ti makimalno prijanjanje u svim fazama trke.

Daska Elite širine 71 cm je idealna daska za ulazak u svet trkanja za rajdere teške preko 110 kg. A ako se uglavnom trkaš na otvorenom okeanu, onda će ti stabilnost koju ova daska pruža dozvoliti da se fokusiraš na spuštanje snage, umesto na balansiranje. Za malo iskusnije veslače nešto uža Elite daska, dimenzija 381 x 66 cm, nudi dokazane performanse koje osvajaju trke u gotovo svim uslovima.

Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 71cm
Debljina 15 cm
Zapremina 340 l
Težina rajdera do 120 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Elite 427 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz daska Sport od 381 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
FCC šipka
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 71cm
Debljina 15 cm
Zapremina 340 l
Težina rajdera do 120 kg