Vrati se na izbor dasaka

Elite MSL daska 381 x 66 cm

Za koga je? Za ozbiljne takmičare u kategoriji 381 cm.

Ako si ozbiljno odlučio da se trkaš u kategoriji 381 cm, treba ti jako brza daska koja je napravljena da bi se takmičila sa najboljima - i pobedila! Ta daska je upravo Red Paddle Co Elite 381 cm SUP daska na naduvavanje, najbrža daska u ovoj kategoriji.

Tajna njene brzine krije se u detaljima. Koristi naš patentirani RSS sistem ojačanja koji učvršćuje dasku tako da se ne savija, što je česta mana daska na naduvavanje za trkanje, a naš FCC sistem učvršćuje prednji deo tako što koristi kompresioni podupirač od ugljenika da bi se uklonilo savijanje daske u prednjem delu koje nastaje prilikom trkanja i usmerava ga ka zadnjem delu daske povećavajući ukupnu brzinu. Zbog ova dva sistema naše SUP daske na naduvavanje su najčvršće i najbrže daske trenutno dostupne na tržištu.

Ova daska ima i dva peraja na nosu što olakšava treking i uklanjanje vode sa površine daske. Cetralno peraje od staklenih vlakana koje dobijaš uz dasku pruža pravu količinu prijanjanja bez da te usporava, dok oštre ivice peraja sprečavaju zadržavanje bilo kakvih otpadaka na njemu. Nekoliko ručki dodali smo da bismo ti omogućili brz ulazak i izlazak iz vode, a kreirane su tako da ne smetaju prilikom trkanja. Reljefna podloga na površini daske u obliku dijamanta pruža ti makimalno prijanjanje u svim fazama trke.

Daska Elite 381 x 66 cm dizajnirana je za iskusnije veslače koji se takmiče da bi pobedili. Ako si početnik u trkanju ili želiš nešto stabilniju dasku i spreman si da se odrekneš delića pravolinijske brzine onda je Elite 381 x 71 cm prava opcija za tebe.

Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 66 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 300 l
Težina rajdera do 110 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršeni partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

PRIKAČI DODATKE

Daska Sport od 381 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Elite 381 x 66 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
FCC šipka
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 66 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 300 l
Težina rajdera do 110 kg