Vrati se na izbor dasaka

Voyager MSL daska od 381 cm

Za koga je? Ovo je odlična daska za krstarenje za veslače teške preko 90kg.

Zbog dodatne stabilnosti i čvrstoće ova daska je idealno plovilo za izlete na udaljene lokacije. Povećana debljina i kapacitet čine dasku Voyager od 381 cm savršenom za visoke, krupne veslače, kao i za duže izlete u različitim uslovima. Dugotrajnost daske koju obezbeđuje tehnologija MSL fuzije, dozvoljava ti da hrabro istražuješ okolinu, tako da je svaka avantura moguća.

S obzirom da je ova daska nešto duža, možeš bez problema staviti dete na prednji kraj dok veslaš. Ako ideš sam, možeš da koristiš sistem za vezivanje tereta od 6 tačaka, koji se nalazi napred, kao i onaj od četiri tačke, smešten pozadi, da poneseš opremu za kampovanje sa sobom.

Daska se lako prenosi preko prepreka, čak i kada je mnogo opreme na njoj, zato što ima nekoliko ručki. Na ručkama je sada izvezen logo Red Paddle Co, kako bi bile mekše pod rukom i kako bi se smanjila količina plastike koja se koristi prilikom proizvodnog procesa.

Zbog RSS letvica daska ostaje čvrsta i kada se opterećena teretom kreće kroz vodu. Ispod se nalazi peraje koje može da se skine, a koje proizvodi svetski lider u proizvodnji peraja za daske za surfovanje, kompanija FCS. Peraje se lako rukom ubaci u kutiju za peraje i fiksira se pomoću vijka. Dodali smo i prednje peraje koje olakšava praćenje prilikom bočnih vetrova, dok dva zadnja peraja poništavaju zanošenje repa kada je daska opterećena.

Dijamantski oblik prijanjajuće površine je finiširan sa našim reljefnim Red logoom da bi ti obezbedio dodatno prijanjanje dok veslaš, a istovremeno štiti dasku od habanja. Daska dolazi uz našu titanijumsku pumpu koja će napumpati dasku duplo brže od drugih pumpi za SUP daske. Kada se izduva, daska lepo staje u ranac za sve terene, zbog čega je pristup sledećoj idiličnoj lokaciji izuzetno lak.

Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 81 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 370 l
Težina rajdera do 150 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su toliko dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Voyager od 381 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Sport od 381 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 81 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 370 l
Težina rajdera do 150 kg