Vrati se na izbor dasaka

Sport MSL daska od 381 cm

Za koga je? Za one koji žele veću brzinu i lakoću klizanja vesla kroz vodu kako bi uživali u dužem krstarenju.

Naša Sport linija SUP daska na naduvavanje dizajnirana je za veslače koji žele da unaprede svoje veštine u odnosu na Ride liniju. One nude poboljšane performanse, dodatne mogućnosti, kao i mnogo stila.

Daska Sport od 381 cm je najduža od tri daske u liniji Sport. Omogućava najbolje klizanje kroz vodu i može da razvije najveću brzinu, dok je ujedno jednostavna za veslanje. Ovo je izvrsna daska za približavanje našim daskama za trkanje, ali s obzirom da je široka 76 cm, veoma je stabilna pa možeš da uživaš u dužem krstarenju. Ako tražiš dasku na kojoj možeš lagano da prelaziš kilometre i kilometre, naišao si na pravu. Naša reljefna platforma daje joj estetsku završnicu, a ujedno pruža i dodatno prijanjanje prilikom veslanja.

Kao i uz sve druge daske iz linije Sport, i uz nju dobijaš dugotrajno peraje koje proizvodi svetski lider u proizvodnji peraja za daske za surfovanje, kompanija FCS. Peraje se lako rukom ubaci u kutiju za peraje i fiksira se uz pomoć vijka, što znači da ne moraš da nosiš svoju kutiju za alat na plažu.

Daska Sport od 381 cm dolazi uz Red Paddle Co titanijumsku pumpu, najbolju pumpu u industriji, koja naduvava dasku duplo brže i uz pola truda u poređenju sa drugim pumpama za SUP daske. Daska se lako prenosi i čuva u rancu za sve terene koji ti dozvoljava da slobodno istražuješ svoj svet!

Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 76 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 350 l
Težina rajdera do 150 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Sport od 381 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz daska Sport od 381 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 381 cm
Dužina 381 cm
Širina 76 cm
Debljina 15 cm
Zapremina 350 l
Težina rajdera do 150 kg