Vrati se na izbor dasaka

Sport MSL 343 cm

Za koga je? Za veslače koji žele bolje performanse uz veću stabilnost.

Daska Sport od 343 cm je za korak ispred dasaka iz porodice Ride. Osmišljena je za iskusnije veslače sa ciljem da pruži veću brzinu i dinamičnije rezultate (iako nije daska za trkanje). Njena tajna leži u vretenastom obliku koji lako seče vodu, a zahvaljujući oštrom nosu bolje klizi po vodi. Naša reljefna platforma daje joj estetsku završnicu, a ujedno pruža i dodatno prijanjanje prilikom veslanja.

Dodatna širina ove daske pruža isti nivo stabilnosti kao i naša Ride daska od 320 cm, te je savršena daska iz linije Sport za nešto krupnije rajdere. Daska Sport od 381 cm je vredna razmatranja za one koji žele dugo da krstare na svojim daskama. Lako se naduvava uz pomoć Red Paddle Co titanijumske pumpe zahvaljujući kojoj ćeš biti u vodi duplo brže i uz duplo manje truda. Kada završiš sa veslanjem, daska se brzo izduvava i lako prenosi u rancu za sve terene.

Uz dasku dobijaš i dugotrajno peraje koje proizvodi svetski lider u proizvodnji peraja za daske za surfovanje, kompanija FCS. Peraje se lako ubaci u kutiju za peraje rukom i fiksira se uz pomoć vijka.

 

Red Paddle Co 343 cm
Dužina 343 cm
Širina 81 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 260 l
Težina rajdera Do 110 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja a smanjuje se i težina daske za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Sport od 343 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz daska Sport od 343 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
FCS US kutija za peraje
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co 343 cm
Dužina 343 cm
Širina 81 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 260 l
Težina rajdera Do 110 kg