Vrati se na izbor dasaka

Daska Ride MSL od 325 cm

Za koga je? Višenamenska SUP daska pogodna za krupnije rajdere, kao i za veslanje sa putnicima.

Krupnijim rajderima je potrebna stabilna daska. Tu na scenu stupa daska Ride od 325 cm.

Ima sve karakteristike kao i Ride daske od 295 cm i 320 cm, ali zbog dodatnih 5 centimetara širine ona ima i 56 l veću zapreminu, što sve zajedno pruža veću stabilnost pri veslanju. Njena debljina iznosi 12 cm, što znači da dobijaš veću čvrstoću pri manjem pritisku. Zapravo, ona je 40% čvršća od standardne daske debele 10 cm, pri istom pritisku. Zbog toga što ima zaobljen rep zaista je lako upravljati ovom daskom kad prebaciš težinu na zadnji deo, te može da bude sjajan način da se oprobaš u surfovanju na SUP dasci.

Bez problema možeš da povedeš manjeg putnika na nju. Zato je tako popularna među porodičnim veslačima, kao i onima koji vole da veslaju sa ljubimcima. Zahvaljujući sistemu za vezivanje tereta koji se sastoji od 6 tačaka, lako možeš da prevezeš gomilu opreme sa sobom. Uz dasku dobijaš i titanijumsku pumpu, najbolju u industriji. Ona će ti omogućiti da naduvaš svoju dasku duplo brže uz duplo manje truda, a može elegantno da se spakuje u naš ranac za sve terene što olakšava prenos i odlaganje.

Naša reljefna podloga za stajanje pruža udobnost i stabilnost a dijamantski oblik zadnjeg dela daske pruža još veću stabilnost i bolje prijanjanje prilikom izvođenja okreta unazad ili tokom surfovanja.

Red Paddle Co daska od 325 cm
Dužina 325 cm
Širina 86 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Ride 325 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 325 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co daska od 325 cm
Dužina 325 cm
Širina 86 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg