Vrati se na izbor dasaka

daska Windsurf MSL od 322 cm

Za koga je? Za početnike u jedrenju na dasci koji traže pravi način da se upoznaju sa sportom.

Daska Windsurf od 322 cm je daska za jedrenje na kojoj možeš i da veslaš. Na njoj možeš da doživiš pravo iskustvo jedrenja, a pruža i svu raznovrsnost daske na naduvavanje.

Jedrenje na dasci na naduvavanje nije kompromisno rešenje - to je otkrovenje. Daska Windsurf of 322 cm ima sve prednosti SUP daske na naduvavanje, kao i tehničke elemente daske za jedrenje. Zahvaljujući Sure-Fin sistemu ubodnih peraja, koja se ubace kroz centralni deo daske, dobijaš neprevaziđenu stabilnost, više trekinga i bolju bočnu kontrolu.

Ova daska ima sve praktične karakteristike SUP daske na naduvavanje, ali dizajnirana je za početnike u jedrenju na dasci. Iskusnijim rajderima može da posluži i kao daska za krstarenje duž obale. Da bi ti ova daska pružila sve što može, upari je sa nekim od naših kvalitetnih i jednostavnih jedara koja pružaju odlične rezultate.

Površina daske je osmišljena tako da bude od pomoći pri savladavanju tehnike jedrenja na dasci. Pomaže rajderu da pravilno pozicionira noge, a zbog svog dijamantskog oblika i reljefnog završnog sloja pruža fantastično prijanjanje i dobar osećaj. Ručke su pomerene sa strane da ti ne bi smetale u vožnji, a ima i prednje i zadnje ručke zbog kojih ćeš se lakše otisnuti na pučinu i vratiti na obalu.

“class-leading inflatable windsurf board design” Windsurf Magazine 2017 read the full review HERE

Red Paddle Co daska od 322 cm
Dužina 322 cm
Širina 84 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su toliko dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Windsurf od 322 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Windsurf od 322 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Sure-Fine sistem ubodnih peraja
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co daska od 322 cm
Dužina 322 cm
Širina 84 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg