Vrati se na izbor dasaka

Daska Wind MSL od 322 cm

Za koga je? Za veslače koji žele maksimalno da uživaju u svim uslovima.

Da, SUP daska koje je odlična i za jedrenje. Uz ovu namensku dasku Wind 322 cm dobijaš sve prednosti najboljih SUP dasaka na naduvavanje, uz dodatnu mogućnost - možeš da zakačiš jedro na nju kada duva vetar.

Podnožje jarbola je ugrađeno u dasku (jedro nije uključeno) tako da lako možeš pričvrstiti jedro, a sistem centralnog peraja koje može da se skine daje joj impresivan treking kada je u jedriličarskom režimu. Da bi ti ova daska pružila sve što može, upari je sa nekim od naših kvalitetnih i jednostavnih jedara koja pružaju odlične kvalitet, performanse i jednostavnost. Za razliku od dasaka iz linije Ride, daska Wind 322 cm ima i sistem US Box peraja na zadnjem delu koji može da se skine, a koji obezbeđuje poboljšan treking i usklađenost.

Naša reljefna podloga pruža odlično prijanjanje čitavom dužinom daske, a zadnji deo sečen u obliku dijamanta pruža odličnu kontrolu pri manevrisanju. Vezene centralne ručke mekane su pod nogama zbog čega je daska veoma udobna dok se koristi za jedrenje.

Ova daska je odlična podloga za jedrenje zato što je široka u središnjem delu te je veoma stabilna. Pored toga, naravno, možeš da spakuješ jedro i ostaje ti klasična SUP daska.

Za one koji žele dasku više namenjenu jedrenju na dasci koja pruža odlične performanse uz vetar, preporučujemo naše Windsurf daske od 322 cm.

Red Paddle Co daska od 322 cm
Dužina 322 cm
Širina 83 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a smanjuje se i težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak tvoje energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Windsurf od 322 cm je napravljena da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz daska Sport od 381 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co daska od 322 cm
Dužina 322 cm
Širina 83 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 296 l
Težina rajdera do 120 kg