Vrati se na izbor dasaka

daska Ride MSL od 320 cm

Za koga je? Švajcarski nož među daskama – može da je koristi skoro svako za sve svrhe.

Ako bi mogao da imaš samo jednu Red Paddle Co dasku, preporučili bismo ti da uzmeš Ride 320 cm. Ona je već sada najpopularnija SUP daska na naduvavanje, a i dalje osvaja brojne nagrade, i u okviru industrije SUP daska, ali i nagrade korisnika.

Takav uspeh postiže zahvaljujući neprevaziđenom kvalitetu, dugotrajnosti i inovacijama koje odlikuju sve Red Paddle Co daske, ali i mnoštvu namena koje su karakteristika baš ove, Ride MSL 320 cm daske na naduvavanje. Dizajnirana je tako da lagano pluta i klizi po mirnoj vodi, a njen oblik je zakrivljen tačno toliko da može glatko i predvidljivo da se ponaša pri surfovanju, bez obzira na to kojim stilom surfuješ. Njena debljina je 12 cm, što povećava čvrstoću, a ne utiče negativno na rezultate. Obogaćena tačkama za vezivanje tereta, ova daska je pun pogodak.

Naša reljefna podloga za stajanje pruža udobnost i stabilnost a dijamantski oblik zadnjeg dela daske pruža još više stabilnosti i bolje prijanjanje prilikom izvođenja okreta unazad ili tokom surfovanja. Uz dasku dobijaš i titanijumsku pumpu, najbolju u industriji. Ona će ti omogućiti da naduvaš svoju dasku duplo brže uz duplo manje truda, a može elegantno da se spakuje u naš ranac za sve terene, što olakšava prenos i odlaganje.

Izbacujemo novo posebno izdanje naše nagrađivane Ride 320 cm daske, u znak obeležavanja našeg 10. rođendan. Ta daska ima sve iste, sjajne karakteristike kao i druge Red Paddle Co daske, s tim da dolazi u posebnim bojama 2018. godine. Pogledaj je ovde.

image of red paddle co 10'6
Red Paddle Co daska od 320 cm
Dužina 320 cm
Širina 81 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 240 l
Težina rajdera do 100 kg

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala, naše daske postale su toliko dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u tvoju dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Naš originalni Red ranac za sve terene je savršen partner za putovanja svih veslača širom sveta. Unapređen za sezonu 2018. godine, ranac je sada još udobniji za nošenje zahvaljujući poboljšanim kaiševima (koji su takođe lakši za odlaganje), dok mu Red detalji daju atraktivan, savremen izgled. Više informacija možeš naći ovde.

PRIKAČI DODATKE

Daska Ride 320 cm je napravljena tako da bude kompatibilna sa Railblaza and Ram Mounts proizvodima, što ti omogućava da na dasku bezbedno prikačiš svoj mobilni telefon, fotoaparat, veslo dok se kupaš, ili čak štap za pecanje.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 320 cm dobij se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Set za popravku
Vodootporna maska za telefon
Ranac za sve terene
Pronađi najbližu prodavnicu
Red Paddle Co daska od 320 cm
Dužina 320 cm
Širina 81 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 240 l
Težina rajdera do 100 kg