Vrati se na izbor dasaka

Daska Max Race MSL od 320 cm

Za koga je? Za mlade rajdere koji žele da unaprede svoje veslačke veštine.

Ako si mladi trkač koji želi SUP dasku na naduvavanje koja pruža neverovatne rezultate i koja će ti pomoći da dominiraš u trci, preporučujemo ti Max Race od 320 cm. Ona je pravljena za trke i pobeđivanje na takmičenjima. Dostupna je u dve širine, 61 i 66 cm, kako bi odgovarale većem broju veslača.

Naš patentirani RSS sistem ojačanja čini dasku izuzetno čvrstom, dok joj uzak nos i rep daju izvrsnu brzinu i okretnost. Peraja koja se skidaju i dva peraja na nosu pomažu ti da sečeš vodu ko od šale. Kada dođeš na cilj, samo je spakuj, stavi na leđa i kreni na sledeću trku.

Dasku lako možeš da ubaciš u vodu i izvadiš je iz nje kad učestvuješ u zvaničnim trkama zato što ima nekoliko ručki. A naša reljefna platforma, sa repom u obliku dijamanta pruža ti neverovatno prijanjanje dok veslaš i upravljaš daskom.

Koju dasku da odabereš? Daska širine 61 cm je idealna za rajdere lakše od 60 kg, dok je za teže rajdere bolja daska širine 66 cm.

Dužina 320 cm
Širina 61 - 66 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 180 - 197 l
Težina rajdera 60 - 75 kg

KAKO RSS SISTEM OJAČANJA ČINI STVARI ČVRŠĆIM?

Naš patentirani RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja čini naše daske i do 40% čvršćim tako što raspoređuje težinu rajdera na veću površinu daske. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne laminirane džepove. Letvice se pričvrste za uzice koje su fiksirane čičak-trakom marke Velcro, zbog čega se sasvim jednostavno uklanjaju.

LAGANE ALI JAKE

Proces MSL fuzije podrazumeva upotrebu složene MSL fuzije i nepropusnog zaštitnog premaza. Prilikom tog procesa primenjuje se drugi sloj polimera u fazi sirovih materijala. Na taj način uklanjaju se greške koje nastaju prilikom ručnog lepljenja, a i smanjuje se težina daske, za gotovo 2 kg. Ovaj proces takođe čini dasku čvršćom pod manjim pritiskom. Od kada koristimo treću generaciju MSL materijala naše daske postale su dugotrajne kao nikad do sad. Ako nam ne veruješ, pogledaj ovaj video u kome prelazimo preko daske bagerom teškim 22 tone!

TITANIJUM – KRALJ PUMPI

Kada otpakuješ svoju Red Paddle Co dasku po prvi put, unutra ćeš pronaći laganu Titanijumsku pumpu. To je najbolja pumpa za SUP daske na svetu. Kreirali su je naši stručni inženjeri da bi duvanje daske bilo što lakše. Tajna leži u dvokomornom sistemu i ručki velikog protoka koja pumpa vazduh u dasku brzinom od 100 km/h. Na taj način se daska naduva do preporučenog nivoa pritiska uz manji utrošak energije.

SPAKUJ JE

Originalni Red ranac je savršen partner za putovanja sa daskom na naduvavanje. Možeš ga poneti svuda. U njemu se nalazi prostor za odlaganje vesla, nekoliko ručki, a ima i točkiće i Sherpa sistem, pa može da se koristi za prenošenje i čuvanje daske.

Saznaj više o našim daskama i tehnologijama

Šta je u kutiji?

U Red Paddle Co nudimo ti više od autentičnog iskustva veslanja na dasci. Uz dasku Ride 320 cm dobija se i sledeće:

Titanijumska pumpa
Peraje za trkanje
Set za popravku
Red Paddle Co ranac
Vodootporna maska za telefon
RSS sistem ojačanja
Pronađi najbližu prodavnicu
Dužina 320 cm
Širina 61 - 66 cm
Debljina 12 cm
Zapremina 180 - 197 l
Težina rajdera 60 - 75 kg