Zašto odabrati Red

Verujemo da daske na naduvavanje itekako mogu pružiti željene performanse, izgled i kvalitet. Verujemo da korišćenje bilo koje od naših daski pruža autentično SUP iskustvo, a ne zamenu za pravu stvar. SUP daske na naduvavanje pružaju najbolje pogodnosti, ali ne na račun performansi.

Dizajn naših dasaka je pažljivo osmišljen, ne samo u pogledu izgleda. Radi se o celokupnom iskustvu. Imati dasku na naduvavanje podrazumeva lakoću odlaganja, prevoza, naduvavanja, kao i same upotrebe na vodi. Dizajniranje daske je samo deo procesa. Imati Red Paddle Co dasku znači imati ceo paket, pravu stvar, a ne samo kompromis koji ne ispunjava sve tvoje potrebe.

Evo nekoliko stvari koje izdvajaju naše daske od ostalih dasaka na naduvavanje:

Image of MSL fusion technology BUDUĆNOST JE FUZIJA!

MSL fuzijski kompozitni i nepropusni premaz, MSL uključuje spajanje drugog sloja polimera sa drop stitch jezgrom u fazi sirovog materijala, što uklanja greške prilikom ručnog lepljenja. Industrijski proces visoke tehnologije takođe štedi skoro 2 kg težine i čini daske čvršćim pri manjim pritiscima.

Woman celebrating getting a two year warranty 2 GODINE GARANCIJE

Svi Red Paddle Co proizvodi su pod standardnom garancijom od grešaka u proizvodnji od 12 meseci. Registrovanjem daske dobijaš besplatno produženje garancije na 24 meseca na bilo koju dasku iz 2018. godine Samo klikni na link za registraciju u dnu bilo koje strane.

TITANIJUM  – KRALJ PUMPI MANJE PUMPAJ, VIŠE VESLAJ

Radije provodimo vreme veslajući nego pumpajući, tako da smo kreirali titanijumsku pumpu. Sistem duplih cilindara u kombinaciji sa Hi Flo drškom pruža mogućnost potpune kontrole vremena i energije koja je potrebna da se tvoja daska naduva. Brže dopunjuje dasku i smanjuje napor koji je potreban da se dostigne veći pritisak.

Red Paddle Co » Comments Feed ZANESI SE. BEZ NAPORA.

Među prvima smo kreirali torbe sa integrisanim točkićima koje prolazak kroz aerodrom čine prijatnim. Skriveni ranac se može sklopiti kada se ne koristi i neverovatno je udoban kada dasku treba da staviš na leđa. Mogućnost prednjeg pakovanja olakšava pakovanje i raspakivanje. Unutrašnji kaiševi obezbeđuju dasku kako se ne bi pomerala u toku puta.

Image of RSS battens on Red Paddle Co Voyager board NEVEROVATNO ČVRST DIZAJN

Zaista smo ponosni na naš nagrađivani RSS sistem ojačanja. To je jedinstveni proizvod Red Paddle Co – dizajnirali smo ga i patentirali kako bismo naše veće, pro daske učinili još čvršćim i poboljšali performanse. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne, pojedinačno laminirane džepove. Dokazali smo da ovo čini dasku i do 40% čvršćom. U kombinaciji sa FFC-om na našim Elite race daskama, ovo omogućava najstabilniju vožnju na SUP dasci na naduvavanje.

Image of woman surfing on SUP board NOVA DEFINICIJA DEBLJINE

Veća debljina daske će je automatski učiniti čvršćom, ali će uticati na njene performanse. Ako je daska previše debela, upravljanje i stabilnost u toku surfovanja i u nemirnim vodama neće biti adekvatni. Radili smo sa proizvođačima materijala kako bismo dobili odgovarajuću debljinu našeg materijala koja bi omogućila da napravimo najčvršće daske, a da istovremeno održimo najviši nivo performansi i omogućimo da daska pruža isti osećaj i performanse kao i čvrste standardne daske.

Image of valve with Tec Air sign NAJBOLJI DIZAJN ZA NAJBOLJE PERFORMANSE

Tec Air nije proizvod. To je proces. Razmotrili smo kako smo pravili daske i, nakon što smo se usredsredili na ključna područja proizvodnog procesa, uspeli smo da pojednostavimo svaki proces kako bismo napravili najbolje daske. Sve Red Paddle Co daske su izrađene koristeći Tec Air specifikaciju kako bi pružili najbolji mogući kvalitet izrade. Naša snaga dolazi iznutra.

Red Paddle Co-Logo IZUZETNA KORISNIČKA SLUŽBA

Veslanje volimo više od svega, ali već na drugom mestu nalazi se komunikacija sa korisnicima. Trudimo se da odgovorimo na sve online poruke i upite u roku od 24 sata. Gde god da se nalazio na svetu, pošalji nam poruku i pitaj bilo šta o SUP daskama i rado ćemo pomoći.

Vodootporna maska za telefon BESPLATNA MASKA ZA TELEFON

Znamo koliko ljudi vole da zabeleže svoja SUP iskustva i podele ih sa prijateljima, tako da uz svaku dasku dobijaš vodootpornu futrolu za telefon. Takođe je važno da uvek nosiš telefon kada ideš na vodu, kako bi stupio u kontakt sa hitnim službama ukoliko se nađeš u nevolji.