Nauči da veslaš na dasci

Želimo da olakšamo ljudima da probaju ovaj sport jer smo i sami strastveni obožavaoci veslanja na dasci. Postoji mnogo SUP škola, ali nije ih uvek lako naći. Zato smo odlučili da sakupimo sve te informacije putem našeg vebsajta Learn to paddle board.

ŠTA JE LEARN TO PADDLE BOARD

Learn2paddleboard.com je najveći globalni vebsajt sa lokacijama širom sveta gde možeš da „naučiš da veslaš na dasci“. Kreirali smo ovaj sajt kako bi nalaženje SUP škole učinili što je moguće lakšim. Profesionalna obuka je sastavni deo bezbednosti u vodi i to je jedna od stvari koja sprečava povrede usled loše tehnike. Nadamo se da će ova platforma pomoći većem broju ljudi da počnu da se bave ovim sportom i provedu više vremena na plaži!

KAKO FUNKCIONIŠE

Sve šta treba da uradiš jeste da otvoriš learn2paddleboard.com i samo ukucaš svoju lokaciju na početnoj strani (ili odabereš drugu lokaciju, u zavisnosti od toga gde želiš da učiš), odabereš radijus pretrage i vebsajt će ti prikazati sve SUP škole koje odgovaraju tvom kriterijumu. Tako možeš videti dalje informacije i ukoliko želiš da ih kontaktiraš, klikni na upit i pošalji e-mail školi. Takođe možeš i otvoriti njihov sajt ili pozvati telefonom.

ŠTA JE JOŠ TAMO?

Uz bazu svih najboljih SUP škola koje koriste Red Paddle Co daske, naći ćeš i dosta informacija o tome šta očekivati od časova, šta obući i šta poneti, uz dodatne informacije o bezbednosti u vodi i neke savete o kupovini prve daske, a možeš da nađeš lokalnog prodavca ovde.

DA LI STE SUP ŠKOLA?

Ukoliko ste SUP škola i želite da se nađete na ovoj listi, kontaktirajte nas putem learn2paddleboard.com vebsajta  ovde!