NOVA SUP DASKA COMPACT OD 290 CM DUPLO MANJA ZA DUPLO VIŠE AVANTURA

Predstavljamo revolucionarnu dasku Compact od 290 cm - SUP dasku pune veličine koja se može saviti tako da bude duplo manja od klasične SUP daske na naduvavanje.

Spremi se za revoluciju u vodi i van nje!Cilj nam je bio da napravimo dasku koja se prenosi lakše od svake druge daske, bez da pravimo kompromise u rezultatima. I uspeli smo - rezultat je Compact od 290 cm.

Usavršavali smo se deset godina da bismo stvorili ovu dasku koja menja pravila igre. U procesu smo patentiranja ove jedinstvene tehnologije koja dozvoljava da se daska savije na pola i spakuje u mali ranac.Ova inovativna nova daska pruža do sada neviđenu lakoću transporta, tako da je lako možeš poneti na leđima dok pešačiš, putuješ vozom ili voziš bicikl. To takođe znači da odlaganje daske nikada nije bilo lakše.

A što je najvažnije, nema kompromisa u rezultatima koje postiže Compact od 290 cm. Ona je čvrsta i dugotrajna puput svih Red Paddle Co dasaka.


Daska Compact od 290 cm je SUP daska pune veličine koja se može saviti tako da bude duplo manja od klasične SUP daske na naduvavanje. Pitaš se kako je to moguće? Moguće je zahvaljujući PACT™ tehnologiji.

Naša kontinuirana posvećenost inovaciijama dovela je do razvoja novog procesa tkanja koji stvara izuzetno gustu mrežu nitu u središtu daske. Njega smo ukombinovali sa super snažnim, ali savitljivim spoljašnjim slojem i naprednim sistemom sa četiri čvrste uzdužne letvice.

Rezultat je daska koja uvek zadržava svoj oblika kada je naduvana, a kada ispustiš vazduh iz nje možeš da je smotaš do ekstremno malih dimenzija.


DASKA COMPACT OD 290 CM £1.299

Nova daska Compact od 290 cm može da se kupi kod odabranih prodavaca. Oni su prikazani većim RED oznakama na našoj stranici za pronalaženje prodavnica. 

KUPI PAKOVANJE DASKE COMPACT OD 290 CM VEĆ DANAS KUPI SADA