PERAJA

Testirali smo sve trenutno dostupne sisteme i razvili naš sistem kako bismo pronašli najbolje rešenje. Primenili smo dva različita sistema, u zavisnosti od upotrebe daske, tako da svaki put dobijaš autentično iskustvo uz najbolje pogodnosti.

TITANIJUM  – KRALJ PUMPI OBLIKOVANA PERAJA

Većina Red Paddle Co dasaka imaju ugrađena peraja – iFin sistem visokih performansi. Sa oblikovanim perajima nisu ti potrebni alati, zamene ili rezerve. Dizajnirana su da budu dodatno izdržljiva i da se lako pakuju. Ukoliko se desi da se iskrive usleg odlaganja ili upotrebe, neverovatno je lako podesiti ih ponovo. Samo sipaj vodu preko peraja i oblikuj ih rukama.

Image of FCS fin FCS PERAJA

Naše Voyager, Sport i Whip i daske maju poznata FCS peraja. Lako se postavljaju ručno i zatežu zavrtnjem, tako da alat nije potreban.

Image of US fin box system US FIN BOX PERAJA

US Box peraja su nastala u svetu surfovanja gde služe svrsi na najbolji način. Neke Red Paddle Co daske ih imaju, uključujući Race daske kao i WindSUP i WindSurf daske. Koristimo nekoliko različitih tipova peraja u zavisnosti od daske. Ova peraja se montiraju nakon naduvavanja i lako kače zavrtnjem. Peraja su dizajnirana da lako idu kroz vodu, a Race peraja imaju nagib od 45% kako se trave ne bi zakačile za njih i usporile te.