Očvršćivanje

Zaista smo ponosni na naš RSS (Rocker Stiffening System) sistem ojačanja. Ovaj sistem koristi samo Red Paddle Co - mi smo ga smislili i patentirali da bi neke od naših namenskih dasaka mogle da pruže još bolje rezultate. Funkcioniše tako što se dve letvice za ojačanje ubace u bočne, pojedinačno laminirane džepove. Dokazali smo da ovo čini dasku i do 40% čvršćom.

RSS sistem ugradili smo i u naše daske debljine od 10 cm (osim u dečiju dasku dužine od 285 cm) da bismo im dali jednak nivo čvrstoće kao i našim daskama koje su 12 cm debele. Na taj način daske dobijaju na čvrstoći, a zadržavaju lakoću upravljanja.

Napravljen da radi

RSS letvice imaju oblik koji pruža najveću čvrstoću, a i džepovi u koje se one umeću su od visokog kvaliteta. Džepove pravimo odvojeno pre nego što ih laminiramo i zakačimo na dasku da bismo obezbedili da idealno odgovaraju i daju najbolje rezultate. Posvećujemo pažnju svakom detalju da bismo osigurali da RSS sistem ojačanja radi u potpunosti.

Nećeš moći da veruješ koliko su daske čvršće. U zavisnosti od težine rajdera i od pristika pri naduvavanju, daska može da bude i do 50% čvršća od drugih dasaka na naduvavanje istih dimenzija. Zahvaljujući ovom sistemu, sada i rajderi teški preko 100 kg mogu da koriste kraće daske. A nakon što smo ovaj sistem integrisali u Race porodicu, u kombninaciji sa FCC sistemom, daske su brže od onoga što si mislio da je moguće. Što je rajder teži, to RSS sistem ima veći značaj.

Prava revolucija kada su performanse dasaka na naduvavanje u pitanju, naš patentirani RSS sistem jer rezultat posvećenosti pravljenju daska na naduvavanje, kao i uverenja da posedovanje daske na naduvavanje ne treba da predstavlja kompromis u rezultatima, izgledu ili kvalitetu.

Da bi ubacio RSS letvice u svoju dasku, prati instrukcije iz ove kratke video lekcije: