MSL FUZIJA – budućnost je fuzija!

MSL fuzija je vodeći proces izrade u ovoj industriji i koristi ga samo Red Paddle Co. Mi smo jedini brend dasaka na naduvavanje koji proizvodi daske u sopstvenom privatnom postrojenju što znači da nijedna druga daska nije ni slična. Evo i zašto...

Razlika je u detaljima. Analizom svih elemenata drop stitch materijala, uspeli smo da razvijemo specijalan proces koji je unapredio sve apsekte proizvodnje dasaka.

Prvo smo ukinuli proces premazivanja unutrašnjih šavova istopljenim PVC-om – ovo je bio nepotreban proces, jer naša namera nije bila da proizvedemo dasku sa jednim slojem i ovo je bila samo osnova da se doda spoljašnji/dupli sloj. Takođe, to je bio neuredan proces sa malo kontrole. Umesto toga, premazujemo ovu strukturu lepilom koje je dizajnirano da bude i lepak i sloj koji spaja. Zatim mašinski spajamo sloj strukturalnog PVC-a visoke gustine sa ovim lepljivim slojem u kontrolisanim uslovima – bez uticaja čoveka koji je neizbežan u tradicionalnoj primeni dva sloja.

Ceo ovaj proces se pažljivo radi u fazi sirovih materijala posebno kalibriranim mašinama koje su razvijene za ovaj proces. Rezultat je konzistentna i kvalitetna završna obrada koja ima izdržljivost i snagu konstrukcije sa duplim slojem. Zato što se proces dešava u fazi sirovih materijala, možemo da iskoristimo čvrstinu tela daske kada se materijal stavi pod pritisak dok se daska naduvava.

Sve ovo zvuči jednostavno ali kao i kod najboljeg viskija ili savršeno podešenog motora, komponente i metoda su razmatrani više puta dok se nije stiglo do najbolje kombinacije performansi, kvaliteta i težine.

Dodavanje MSL fuzije TecAir procesu čini naše daske izdržljivijim i pruža bolje performanse. Naš patentirani RSS sistem ojačanja dodaje čvrstoću kada je to potrebno, čineći naše SUP daske toliko jakim da ih može pregaziti i kamion od 22 tone! Ukoliko ne verujete, pogledajte ovaj video.

KOJE SU OČIGLEDNE PREDNOSTI?

SAVRŠENA ZAVRŠNA OBRADA – Sve Red Paddle Co daske imaju savršenu završnu obradu bez nabora ili promena u boji. Daske izgledaju glatko i čistije nego ikada pre i čak su i lepše na dodir.

SMANJENJE TEŽINE I STABILNOST U JEDNOM – Sve Red Paddle Co daske su do 2kg lakše nego naši prethodni proizvodi. Ali što je najvažnije, nisu previše lake. Ukoliko je daska previše laka, veći je uticaj vetra i struja dok je na vodi. MSL daske pružaju laki osećaj sigurnosti.

ČVRSTE PRI NIŽEM PRITISKU – Sve Red Paddle Co daske su čvršće pri nižem pritisku u poređenju sa ostalim proizvodima na tržištu. Preporučujemo pritisak između 1,1 i 1,4 bara. Manje pumpanja, više veslanja.

DODATNA IZDRŽLJIVOST – Višeslojni premaz Red Paddle Co daski je izdržljiv i jak. Naše daske su izdržljivije nego ikada do sad uz treću generaciju MSL materijala koji su trenutno u upotrebi.

Exploded view of the MSL material highlighting features