9 razloga da odabereš Red Paddle Co SUP daske na naduvavanje

Red Paddle Co je najbolja marka SUP dasaka na naduvavanje na svetu. Evo zašto su naše SUP daske nepobedive.

Image of people paddling XL Red Paddle Co board 1 AUTENTIČNO ISKUSTVO

Mi proizvodimo daske na naduvavanje od 2008. godine i oduvek smo verovali da upotreba daske na naduvavanje ne treba da predstavlja kompromis kada su rezultati, dizajn ili kvalitet u pitanju. Red Paddle Co daske su čvršće i duže traju od konkurentskih dasaka, a dizajnirane su tako da na njima možeš da veslaš bilo gde.

Image of MSL fusion technology 2 Kvalitet je naš standard

Opsednuti smo kvalitetom u Red Paddle Co. Mi smo jedina marka SUP dasaka na naduvavanje koja proizvodi daske u svom privatnom postrojenju koristeći inovativne materijale i revolucionarne tehnologije proizvodnje. Rigorozno testiramo naše proizvode (čak smo traktorom prešli preko jedne od naših dasaka i ništa joj nije bilo) da bismo se uverili da će postići prave rezultate kada ti je to najpotrebnije. Osim toga imamo i korisničku podršku koja pruža prijateljski i lični pristup svakom klijentu.

Red Paddle Co » Comments Feed 3 Idi gde želiš, kad god želiš

Ono što SUP daske na naduvavanje čini tako praktičnim jeste činjenica da su jako lako prenosive – mogu da idu sa tobom bilo gde. Nije ti potreban kombi ni nosač za dasku da bi poneo dasku na putovanje kolima. Ako putuješ avionom, možeš da čekiraš Red Paddle Co ranac sa ostatkom svoje opreme. Kada stigneš do vode, potrebno ti je svega nekoliko minuta da naduvaš dasku i možeš da počenš da istražuješ.

Image of woman doing yoga on SUP board 4 Dizajnirana da pruži vrhunske rezultate

Najveća prednost dasake na naduvavanje je to što možeš da je poneseš bilo kuda sa sobom. Ali to ne bi imalo poentu kada daska ne bi bila u stanju da pruži rezultate. Mi koristimo najbolju proizvodnu tehnologiju u industriji, tehnologiju MSL fuzije, karakterističnu samo za Red Paddle Co i zahvaljujući njoj naše daske su na istom nivou kao i čvrste daske. Mi ne dodajemo daske na naduvavanje na liniju čvrstih dasaka. Mi proizvodimo isključivo daske na naduvavanje i tome smo potpuno predani.

RSS sistem ojačanja 5 Svaka daska je inovativna

Mi smo redizajnirali gotovo sve aspekte standardne tehnologije dasaka na naduvavanje da bismo razvili superioran brend. Naš patentirani RSS sistem ojačanja pruža neprevaziđenju čvrstoću. Mi smo jedini koji ga koriste.

TITANIJUM  – KRALJ PUMPI 6 Titanijumska pumpa - najbolja pumpa za SUP daske na svetu

Proces naduvavanja daske ranije je odbijao ljude. Mi smo to prepoznali i razvili titanijumsku pumpu koja je promenila pravila igre. Ova pumpa je prepolovila vreme i trud koji su potrebni za naduvavanje daske, tako da sada možeš da provodiš manje vremena pumpajući i više vremena veslajući.

Red Paddle Co » Comments Feed 7 Puna vreća ideja

Autentičnost Red Paddle Co iskustva ne prestaje sa daskom i pumpom. Uz svaku dasku dobijaš i izuzetno otpornu torbu za putovanje i odlaganje daske. Torba ima ugrađene točkiće, a može da se nosi i na leđima, da bi bez problema mogao da istražuješ svet oko sebe.

Woman celebrating getting a two year warranty 8 2 godine garancije

Svi Red Paddle Co proizvodi su pod standardnom garancijom od grešaka u proizvodnji od 12 meseci. Registrovanjem daske dobijaš besplatno produženje garancije na 24 meseca na bilo koju dasku iz 2018. godine Samo klikni na link za registraciju u dnu bilo koje stranice.

Red Paddle Co » Comments Feed 9 IZUZETNA KORISNIČKA SLUŽBA

Veslanje volimo više od svega, ali već na drugom mestu nalazi se komunikacija sa korisnicima. Trudimo se da odgovorimo na sve online poruke i upite u roku od 24 sata. Gde god da si na svetu, pošalji nam poruku i pitaj bilo šta o SUP daskama i rado ćemo pomoći.