Torba za vesla

Zaštiti vesla od oštećenja u transportu

Uz našu torbu za vesla možeš biti siguran da se tvoja vesla za SUP dasku neće oštetiti prilikom putovanja. Torbu za vesla možeš da nosiš u ruci ili u torbi za dasku.

Nudimo čitavu paletu proizvoda koji služe da zaštite vesla u transprotu. Za vesla od tri dela imamo torbu u kojoj ima dovoljno mesta za dva vesla. Odlična je za one koji traže način da zaštite svoja vesla dok putuju. Ima ergonomsku ručku i mogućnost da se zakači kaiš na nju, pa da se nosi preko ramena. Tu je i poseban rajsferšlus u koji se ne upetljavaju drugi predmeti i naša vodootporna podloga unutar torbe.

Za čvrsta vesla tu je duplo obložena torba na podešavanje. U njoj ima dovoljno mesta za dva čvrsta vesla, a u njoj možeš držati i svoje trodelno veslo za vreme transporta. Nju odlikuju tapacirani kaiš za nošenje preko ramena, ergonomska ručka, vodootporna unutrašnja podloga, rajsferšlus u koji se ne upetljavaju drugi predmeti i kukica na vrhu tako da se može zakačiti dok nije u upotrebi. Možeš podesiti dužinu torbe u odnosu na dužinu vesla zahvaljujući posebnom Red Paddle Co sistemu. A da nikada ne bi izgubio veslo dok putuješ, napiši svoje podatke u providni džepić za adresu koji se nalazi na torbi.

Image of paddle carry bag