TORBA SA TOČKIĆIMA

Ponesi svoju SUP dasku na naduvavanje gde god da ideš, uz Red Paddle Co ranac.

Mi stalno pričamo o ovome, ali nema boljeg načina za istraživanje sveta oko sebe nego na SUP dasci na naduvavannje - samo je spakuješ u torbu, nabaciš na leđa i možeš da kreneš u avanturu!

U Red Paddle Co ponosni smo na činjenicu da kreiramo autentično iskustvo veslanja, što znači da sva naša oprema mora da zadovoljava visoke standarde - bilo dok si u vodi, bilo dok putuješ i prenosiš dasku, veslo i pumpu.

Torba koja zadovoljava naše kriterijume nije postojala, tako da smo morali sami da je napravimo. Naše rešenje je nabolja torba za SUP daske na svetu. To je inovativni ranac dizajniran da učini prenošenje daske do najudaljenijih delova sveta što je moguće jednostavnijim. Napravljen je od ojačanih materijala koji mogu da se nose sa suncem, morem, peskom i oštećenjima. Čak je obložen folijom iznutra da ti se daska ne bi pregrejala pri ekstremnim temperaturama. A može da posluži kao savršeno mesto za odlaganje daske dok je ne koristiš za istraživanje.

Druge jedinstvene karakteristike torbe su: providni džepić za adresu - za slučaj da se torba zagubi, lako se nalazi zahvaljujući ovoj karakteristici; duplo vezeni šavovi od ekstremno jakog najlona koji se koristi za izradu jedara; džep za kaiševe - kada ne nosiš ranac na leđima možeš da skloniš kaiševe u ovaj džep na čičak; sistem nošenja na leđima - torba ima genijalan sistem nošenja, sa tapacirianim kaiševima za ramena i struk; ugrađeni točkići - ručka na vrhu i točkići na dnu omogućavaju ti da jednostavno vučeš torbu za sobom; mesto za odlaganje vesla - ugrađeni sistem za odlaganje vesla od tri dela dok putuješ; kaiš unutar torbe - sprečava pomeranje daske po torbi dok je nosiš i na kraju unutrašnji džep u koji možeš da staviš manje predmete.

Red Paddle Co