Oprema za jedrenje

Za koga je? Za početnike u jedrenju na dasci koji traže pristupačno jedro dok su novi u sportu.

Naše SUP daske za jedrenje su se brzo pokazale kao najbolje daske na tržištu za početnike i za jedrenje pri slabom vetru, dok ujedno mogu da pruže i iskustvo veslanja na dasci.

Mi želimo da ti maksimalno uživaš na SUP dasci za jedrenje. Zato smo razvili čitavu liniju Ride Rigs jedara koja ti pružaju Red Paddle Co kvalitet i performanse u jednom laganom jedru, jednostavnom za korišćenje.

Pravimo jedra u četiri veličine kako bismo zadovoljili potrebe i odraslih i dece. Jedra 1.5 i 2.5 su odlična za decu, dok su jedra 3.5 i 4.5 super za tinejdžere sa malo više iskustva ili za odrasle koji prvi put staju na dasku za jedrenje.

Sva četiri jedra imaju providni panel od monomolekulskog sloja na sredini jedra da bi ti obezbedili jasan pregled situacije u svim pravcima dok izvodiš manevre na dasci. A boje koje se nalaze na jedru slažu se sa bojama dasaka, tako da ćeš izgledati kul dok jedriš po prvi put!

Svaki komplet opreme za jedrenje sadrži jedro čija se dužina donje ivice ne može podešavati, jarbol od dva dela premazan epoksi smolom, podnožje jarbola i kardanski zglob, dok će ti sistem podizanja jedra po principu zakači-i-idi omogućiti da se nađeš u vodi za tili čas.

Naš interni tim dizajnira jedra za jedrenje na dasci od 1980. godine, tako da možeš biti siguran da dobijaš jedro napravljeno od najboljih materijala koje će ti pružiti izvanredne rezultate. Osmišljena sa napredovanjem u vidu, naša jedra mogu da se koriste u različitim uslovima vetra i, za razliku od drugih rešenja na tržištu, nećeš ih prerasti posle prvih par jedrenja.

image of Red Windsup sail 3-5m