Daska Compact od 290 cm

KUPOVINA

Dostupna kod određenih prodavaca u zemlji.

2 godine garancije*

Za koga je? Ova višenamenska daska je idealna za rajdere koji žele da uživaju u svim pogodnostima i jednostavnosti odlaganja bez kompromisa u performansama.

Upola manja daska za duplo više avantura. SUP daska koja pomera granice u vodi i van nje.

Deset godina naša misija je bila da SUP sport učinimo još dostupnijim i napokon smo je ostvarili. Naša (uskoro patentirana) revolucionarna daska Compact od 290 cm predstavlja iskorak u tome šta daska na naduvavanje može da bude - SUP daska pune veličine koja se može saviti tako da bude duplo manja od klasične SUP daske na naduvavanje.

Dizajnirana po ugledu na našu nagrađivanu višenamensku dasku Ride MSL od 320 cm, daska Compact od 290 cm je široka 813 mm i debela 120 mm. Pruža savršenu kombinaciju stabilnosti i lakoće manevrsianja što ti dozvoljava da maksimalno uživaš na svakoj vodi i u svim uslovima. Sama daska teška je svega 8 kg, a može da podnese rajdere teške do 95 kg. Nikada nije bilo lakše saviti je, umotati je i krenuti u sledeću SUP avanturu.

Pročitaj celu priču o tome zašto smo kreirali dasku Compact od 290 cm...


PACTTM TEHNOLOGIJA:

Da bismo napravili ovu potpuno novu, kompaktnu dasku razvili smo vrhunsku zaštićenu tehnologiju koju smo upotrebili samo na dasci Compact od 290 cm. Ova tehnologija se zasniva na jedinstvenom procesu tkanja kojim se stvara izuzetno gusta mreža niti. U kombinaciji sa super snažnim, ali savitljivim spoljašnjim slojem i naprednim sistemom sa četiri uzdužne letvice rezultat je ekstremno čvrsta daska koja se smota u mali ranac.

COMPACT PAKET UKLJUČUJE DASKU OD 290 CM, RANAC, PETODELNO VESLO, TITANIJUMSKU PUMPU I KAIŠ.

(Ukupna težina spakovanog ranca iznosi oko 12,7 kg)

UPUTSVTO ZA UPOTREBU

Kada dobiješ svoju novu dasku Compact od 290 cm pogledaj naše uputstvo za upotrebu. Sadrži korisne savete o raspakivanju i ponovnom pakovanju daske, tehnikama pumpanja i pričvršćivanja peraja. Pogledaj upustvo ovde: UPUTSVTO ZA UPOTREBU DASKE COMPACT

Za više infomracija o pakovanju daske Compact KLIKNI OVDE

 

Dužina
290 cm
Širina
813 mm
Debljina
120 mm
Zapremina
222 l
Težina rajdera
do 95 kg
Težina daske
12,7 kg
Visina ranca
560 mm
Širina ranca
420 mm
Dubina ranaca
280 mm
Peraja
Dva peraja na klik sistem


PAKOVANJE DASKE COMPACT OD 290 cm UKLJUČUJE